BODHI IS TROTS OP ZIJN PERIODE ALS LINQER HCC

Terug van weggeweest! Het is deze week weer mijn taak om de blog te verzorgen. Vorige week vond de bedankborrel plaats voor alle studenten die fantastisch gepresteerd hebben tijdens de IBC bij RAI Amsterdam. Tijdens deze borrel heb ik afscheid genomen van ‘mijn meiden’ van het HCC. Maar ik blijf nog zeker werkzaam als LINQER, dus jullie zijn nog niet van mij af :)

LINQER HCC hoor ik je denken? Als LINQER HCC ben je het aanspreekpunt namens en voor de studenten van LINQ bij het HCC van RAI Amsterdam. Ongeveer driekwart jaar heb ik deze fantastische taak op mij mogen nemen, maar vanwege drukte met school heb ik hier helaas afscheid van moeten nemen.

LINQ zet haar studenten in achter de check-in- & kledingbalie en de poules bevatten +/- 15 studenten in het totaal. De LINQER HCC zorgt ervoor dat wekelijks het rooster gevuld wordt. Elke donderdag was ik bezig met het kijken naar de beschikbaarheid van de studenten en het inplannen. Dit betekende meestal dat het wekelijkse belrondje weer werd ingezet. Even gezellig bijpraten met de studenten in de poule en kijken of ze toch nog een paar uurtjes ergens konden oppakken, wat steeds een leuke uitdaging was. Met deze uitdaging heeft LINQ mij erg veel geleerd; met name de nodige creativiteit. Uit de opgedane ervaring weet ik dat de aanpak die ik heb mogen leren goed werkt. Wekelijks lukte het ons (de studenten en mij) dan ook om samen het rooster te vullen. Bovendien neem ik deze aanpak mee in mijn verdere carrière. Ik merk dat dat ik het nu nog steeds gebruik, bijvoorbeeld in werkgroepen op school.

Daarnaast had ik wekelijks contact met de operationeel manager van het HCC en de coördinator kwaliteit flexmanagement. We bespraken onder andere de grootte van de poule. Kunnen we samen grote beurzen aan of moet er versterking komen?  Moeten er meer studenten in, of zitten we met te veel? Zo heb ik in samenwerking met de accountmanager ongeveer 10 nieuwe studenten mogen laten instromen in de poule. Een combinatie van een goede sollicitatieronde en weten wat voor soort studenten RAI Amsterdam zoekt was hiervoor van belang. Oud accountmanager Bianca wist precies welk soort studenten hier perfect voor waren. Toen Anne-Roos het stokje overnam van Bianca heb ik zo goed mogelijk geprobeerd om mijn kennis te delen met Anne-Roos. Afgelopen IBC had ik samen met Anne-Roos 6 nieuwe studenten aangenomen voor de functies in het HCC!

Ook slecht nieuws brengen was een van mijn taken (gelukkig kwam dit zelden voor). Dit moest ik bijvoorbeeld doen als een student niet naar behoren presteerde, te weinig beschikbaar was etc. Vanuit mijn opleiding heb ik dat al wel eens behandeld, maar om het in de praktijk toe te passen is wel een stuk lastiger. Bianca en Anne-Roos hebben mij altijd ondersteund tijdens deze gesprekken en stonden ook achter mijn beslissingen.

Ondanks dat ik LINQER HCC was, zagen de studenten in de poule mij niet zo. Ik vond dit een erg fijn gevoel en ze behandelden mij ook gewoon als een soort van ‘vriend’. Tijdens mijn wekelijkse belrondje ging het ook wel eens om niks. Alle diensten waren al gevuld, maar ik was wel benieuwd hoe het met ze ging. Dat moet ook zeker kunnen, vind ik. Tijdens de IBC riep zelfs een van de studenten door het HCC “HEY BODHI” toen ik binnen kwam, wat tot een erg grappig moment leidde. Door dit soort momenten vind ik het heel jammer dat ik het niet kan combineren, maar school gaat in dit geval voor.

Huidig accountmanager Anne-Roos zal het stokje van mij overnemen. Ik wens je heel veel succes bij deze vette taak en als het te veel wordt, je weet me te vinden :)
Ik wil dan ook alle studenten, Bianca en Anne-Roos, manager van het HCC, coördinator kwaliteit flexmanagement en LINQ bedanken voor deze ervaring. Tot snel!

bodhi-hcc

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *