BODHI VERTELT OVER ZIJN PASSIE ‘HORECA’

Afgelopen augustus ging mijn hart sneller kloppen, een nieuwe opdrachtgever meldde zich bij LINQ en Powerplay People. Het ging om horecaklussen op een nieuwe, vaste locatie. Met een hart voor horeca was ik gelijk verkocht en heb ik gesolliciteerd op deze functie. De sollicitatiegesprekken werden gevoerd door de opdrachtgever zelf en ondanks dat ik LINQER ben, moet ook ik mij bewijzen tijdens zo’n gesprek. Gedurende het gesprek had ik direct een goed gevoel over deze plek en zo ben ik in september gestart. Met veel plezier fiets ik 3 dagen in de week via de Amstel naar Amstel Boathouse.

Amstel Boathouse, ook wel de ABH genoemd, is een hele fijne, sfeervolle werkplek. Wat deze plek speciaal maakt is dat luxe samenkomt met gezelligheid. Deze ambiance wordt gecreëerd door zowel gasten als het team. Van een glaasje bubbels bij de oesters tot aan bier met bruin fruit. Deze diversiteit aan gasten en wensen maakt het werk nog interessanter dan dat het al is. Het achterhalen wat de gasten van jou verwachten (dit kan per gezelschap wisselen) en daar je werkzaamheden op aanpassen, is een ware kunst die je bij ABH goed kunt ontwikkelen.

Sinds augustus heb ik ook mijn voedingskennis nog verder mogen uitbreiden. Gerechten en ingrediënten waar ik eerst nog nooit van gehoord had, klinken nu als de normaalste dingen van de wereld. Denk aan tobiko, miso en ga zo maar door…

Naast het restaurant zijn er ook al meerdere feesten en partijen geweest. Wederom is dit een erg leuke afwisseling op de doorgaande werkzaamheden die je doet in het restaurant. Ik heb gewerkt bij vergaderingen, kerstdiners, huwelijken en noem maar op. En er staan al genoeg andere bedrijfsuitjes en dergelijke op de planning voor 2017.

Nu, midden december, is het tijd voor de lang verwachte verbouwing. ABH sluit haar deuren voor ongeveer 2 maanden en het eindresultaat belooft veel moois. Natuurlijk wil het team lekker werken en geld blijven verdienen, dus zijn wij aan de slag gegaan voor Ice*Amsterdam. Iets totaal anders, maar zeker een erg leuke klus voor tussendoor! Van de vele locals naar bizar veel toeristen, van de bubbels naar warme chocolademelk met slagroom, van de heldere tomatenbouillon naar snert. En als laatste van een pittoreske plek aan de Amstel naar de ijsbaan op het Museumplein!

Tot en met begin februari is de ijsbaan op het Museumplein en afgelopen weekend heeft Ice* Village ook haar deuren geopend. Ik hoor je denken ICE Village? Ja zeker! Tot 30 december kan je genieten van een heuse Kerstmarkt naast de ijsbaan. Hier hangt een heerlijke wintersfeer, om alvast in de kerststemming te komen. Samen met het ABH team werken we met nog 50 andere studenten. Elke werkdag zie je nieuwe gezichten, waardoor je gelijk aan het netwerken bent. Dat komt weer goed van pas voor mijn functie als LINQER. Ideaal dus! Wil je ook graag aan de slag of meer weten? Mail dan naar bodhi.maas@linqstudent.nl.

foto-bodhi-blog-abh

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *