DUIZENDPOOT WIETSKE LINQT OVERAL!

Daar is ie weer; een nieuwe blog, vers van de pers! Ben je niet benieuwd hoe al die LINQERS dat nou doen? Hoe zij een droombaan hebben maar ook nog eens genoeg tijd hebben voor alle feestjes, borrels, lunches en eindeloos terrassen? Geheimen ontrafeld!

Als LINQER heb je een poule met studenten die je contact voor de leukste klussen en (bij)baantjes. Juist wel of geen horecawerkzaamheden, gastvrouw zijn, administratieve taken? Bij LINQ zorgen wij wel dat je op je plekje komt! Dat lijkt onwijs veel werk, maar er is een heel groot voordeel…

Als LINQER deel je zelf je dagen in aangezien je vanuit huis werkt. Hierdoor ben ik bijna altijd bereikbaar, maar hoef ik er ook niets leuks voor af te zeggen. Want of ik nu op een borrel sta, op een terras chill, in de trein zit of met een kokosnoot op het strand sta, ik kan altijd aan het werk. Daarnaast is het bijna een sport geworden om op dat ene leuke feestje meteen nog even iemand te werven die toch nog op zoek was naar een baantje. Komt dat even mooi uit!

Het lijkt elkaar juist wel te versterken; een sociaal leven en LINQER zijn! Vanaf het terrasje in de zon bel ik mijn studenten of ze nog willen werken. Vanuit de kroeg stuur ik nog even een WhatsApp bericht naar mijn poule zodat ik weer een extra biertje kan drinken. Je sociale leven en LINQ, het is de perfecte combinatie!

Dit klinkt toch echt ideaal? Je hebt geluk, want we zijn nog op zoek naar nieuwe LINQERS! Wil jij dus ook deze droombaan, neem dan snel contact met ons op via amsterdam@linq.nl. Tot op de LINQER borrel!

 

Recruiter student LINQER

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *