FLEUR VERTELT OVER HAAR CARRIÈREKANSEN

Als je mij jaren geleden als LINQ-student had gezegd dat ik in de toekomst een blog zou schrijven voor LINQ, had ik waarschijnlijk raar opgekeken. Ook had ik gek opgekeken als je mij ongeveer 3 jaar geleden, toen ik begon met werken bij Powerplay People, had gezegd dat ik toch echt deze blog ging schrijven. Inmiddels ben ik ruim 3,5 jaar werkzaam bij Powerplay People en heb ik behoorlijk wat meegemaakt en geleerd.

Destijds was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoals we natuurlijk allemaal weten is het benaderen van je eigen netwerk hiervoor toch de beste oplossing. Zo kwam ik via een vriendin terecht bij Powerplay People. Zij werkte voor een klant van Powerplay People en wist mij te vertellen dat er een leuke functie als planner/projectmanager open stond. Ik was erg enthousiast over de functie en het bedrijf. En na de sollicitatieprocedure werd ik al vrij snel gebeld met het leuke nieuws dat ik de baan had!

Ik kwam in een klein, ambitieus team terecht waar binnen ik mij meteen op mijn gemak voelde. Powerplay People was aan het groeien en daarom was het belangrijk om te bekijken wat de eventuele vervolgstappen waren. Een taak die mij op het lijf geschreven was en deze kans heb ik dan ook met beide handen aangepakt.

Ik vind het leuk om te bekijken wat het belang is van het bedrijf en om dat te vertalen naar het operationele gedeelte. Uiteraard stel ik hierbij het bedrijfsbelang voorop, maar vind ik het ook erg belangrijk dat ik ervoor kan zorgen dat mijn collega’s het beste uit zichzelf kunnen halen en zichzelf kunnen blijven ontwikkelen. Bovendien heb ik zelf ook veel geleerd van het meedenken over deze processen. Met een positief resultaat, want ondertussen heb ik een mooie stap gemaakt van planner/projectmanager naar operationeel manager.

Op zakelijk gebied heeft Powerplay People de afgelopen jaren weleens contact gehad met LINQ. Voornamelijk om elkaar te ondersteunen op planmatig vlak. Uiteindelijk bleek dat hierin ook andere gezamenlijke belangen en kansen lagen en we elkaar op verschillende facetten konden versterken. Vanuit hier is de fusie ontstaan. Het samenvoegen van operationele werkprocessen tijdens en na deze fusie is van groot belang om elkaar voor de volle 100% te kunnen versterken. Hierbij is voor mij wederom een mooie kans en uitdaging ontstaan. Doordat ik vroeger zelf via een LINQER aan de slag ben geweest, had ik al de enige know how over hoe LINQ te werk gaat. Dit komt erg goed van pas, omdat ik inmiddels verantwoordelijk ben voor het volledige operationele reilen en zeilen van Powerplay People en LINQ samen.

Omdat ik via mijn eigen netwerk bij Powerplay People terecht ben gekomen heb ik veel kansen gekregen. Hieruit blijkt maar weer dat het hebben van connecties en netwerken een belangrijk onderdeel is van je carrièreloopbaan. Oftewel: connecties, links, netwerk, het is allemaal heel veel waard!

fleur rupert

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *