FRONT OFFICE TIJDENS DE HUISHOUDBEURS – PAUL VERTELT!

Oud & Nieuw is natuurlijk een feest dat in het teken staat van champagne drinken, lekkere hapjes, vrienden, gezelligheid. En in mijn geval: de start van mijn carrière bij RAI Amsterdam. Tijdens het feestje die avond wees een goede vriendin mij er op dat LINQ weer op zoek was naar nieuwe aanwinsten voor de vaste poule van de RAI. Ik zag mijn kans en greep die met beide handen aan, want de daaropvolgende week zou er meteen een training zijn. Zo gezegd, zo gedaan.. Nu maak ik deel uit van de leuke LINQ Front Officegroep. Sindsdien heb ik al aardig wat interessante ervaringen opgedaan bij verschillende beurzen in RAI Amsterdam.

Een van de ervaringen die mij het meest bijgebleven is, vond plaats tijdens de Negenmaandenbeurs. Goede herinneringen; wat was dat toch een prachtige beurs met leuk publiek. Ik werkte een aantal dagen achter elkaar samen met Wilmar bij balie F. Je leest het goed: twee gasten die het op moesten nemen tegen al dat vrouwelijk schoon. Samen hebben we veel gelachen, maar uiteraard moest er ook gewerkt worden. Als FrontOffice medewerker ben je natuurlijk veel in contact met alle bezoekers en ik heb ontdekt dat ik het heel leuk vind om mensen te kunnen helpen. En belangrijker nog: ik heb gemerkt dat dit mij ook goed af gaat.

Om een beeld te schetsen van hoe het er aan toe gaat op zo’n Negenmaandenbeurs: Vrouwen die naar de balie renden in hoge nood, op zoek naar een toilet, en uitleggen waar hal 12 was, omdat iedereen die lekkere hapjes wilde proeven.

Soms gebeuren er ook onverwachte spannende dingen tijdens je dienst. Zo heb ik die week drie keer het noodnummer moeten bellen. Op mijn eerste werkdag zag ik een vrouw een beetje wankelen en voor ik het wist pakte ik de telefoon en zei: “Wilmar ik ga het noodnummer bellen, want het gaat niet goed daar met die mevrouw”. En daar ging ze, ze viel flauw. Wilmar ging de vrouw bijstaan en helaas moesten we even wachten, omdat de EHBO’er de plek niet kon vinden. Verder konden wij niets doen dan wachten en haar bijstaan en drinken aanbieden. Gelukkig was er niets ernstigs aan de hand. Het was haar gewoon even te veel geworden door alle drukte. En geloof mij, DRUK, dat was het zeker!

Omdat we toch wel nieuwsgierig waren geworden naar hoe de beurs eruit zag, zijn we na onze dienst even over de beurs gelopen. Natuurlijk gingen we ook even langs de beruchte hal 12, waar allerlei lekkernijen klaarstonden. Ik was nu toch wel benieuwd wat voor lekkers daar allemaal te proeven was. Aan Wilmar vroeg ik of die zin had om er even doorheen te lopen. Zonder twijfel ging die mee en na misschien 10 stappen in de hal, keken we elkaar aan en gingen rechtsomkeert. We waren het vrij snel met elkaar eens. De drukte, het ontwijken van trollies en alle rennende vrouwen is toch een stuk fijner en leuker om te zien vanachter een balie.

Kortom; ik kan het iedereen aanraden om zich aan te melden voor de nieuwe poule als FrontOffice medewerker. Het is een leuke, gezellige, inhoudelijke baan die perfect te combineren is met je studie!

 

foot paul1

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *