GHISLAINE OVER HAAR VUURDOOP BIJ LINQ

Op maandag 21 november fietste ik met gezonde zenuwen naar het kantoor van LINQ toe. Mijn allereerste stage ging beginnen. Mijn hoofd zat vol vragen: “Hoe ziet mijn dag als stagiaire bij LINQ eruit? Zal ik het leuk gaan vinden? Zijn mijn collega’s leuk? Zijn de werkzaamheden die ik krijg zoals ik had verwacht?” Enzovoort.

Gelukkig was na mijn eerste stagedag meteen al duidelijk dat ik bij LINQ op de goede plek zat. Zo waren ook meteen mijn vragen beantwoord. Een fijne omgeving met gezellige, jonge collega’s. Ik kreeg direct mijn eigen taken en kon hiermee aan de slag. Een van mijn taken is de Nieuwjaarsborrel organiseren voor alle studenten van LINQ en Powerplay People. In de eerste week heb ik meteen een save the date verstuurd. Helaas ging dat niet helemaal goed. Je zal wel denken, hoe moeilijk kan het zijn om een mailtje te versturen? Nou, voor zo’n nieuwe stagiaire blijkbaar best lastig. Uiteindelijk heeft iedereen de mail minimaal 3 x ontvangen. Met afbeelding, zonder afbeelding, met (een halve) begeleidende tekst en zelfs een lege mail. Zo kan niemand er overheen lezen, dacht ik maar zo ;).

Mijn stageperiode is maar 10 weken en dat lijkt een erg korte periode. Maar in 10 weken kan je veel leren en ontwikkelen. Voor mijn studie heb ik een stageplan moeten opstellen met bepaalde leerdoelen. De komende tien weken wil ik mij bezighouden met een onderzoek voor LINQ. Aan het einde van mijn stage wil ik een communicatieadvies hebben geschreven naar aanleiding van mijn onderzoek. Ik wil mezelf hier ontwikkelen op het gebied van marketing en communicatie.

De Instagram zal ik tijdens mijn stage beheren en ik hoop natuurlijk dat de Instagram pagina veel meer volgers krijgt dan op het moment. Daarnaast vind het belangrijk om studenten en opdrachtgevers aan de hand van foto’s op de hoogte te houden van alle mooie klussen. Bij het opzetten en bijhouden van een Instagramaccount komt veel meer kijken dan je denkt! Mijn doel is om na mijn stage de theorie die ik heb geleerd in de praktijk toe te kunnen passen. Door mijn stage bij LINQ heb ik na afloop hopelijk meer inzicht in de praktijk.

Waar wacht je nog op?! Ga snel naar Instagram en volg Linqstagram om op de hoogte te blijven van wat LINQ allemaal biedt.

 

Stagiaire LINQ

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *