GHISLAINE VERTELT OVER HAAR STAGEPERIODE BIJ LINQ EN POWERPLAY PEOPLE

En dan is mijn stage ineens voorbij. Wat gaat de tijd toch snel. Zo zeggen ze ook: “Als je het naar je zin hebt, gaat de tijd sneller.” Dit is zeker waar, ik heb een onwijs leuke tijd gehad bij LINQ en Powerplay People. Gelukkig mag ik nog langer genieten van de leuke tijd, want ik word LINQER! Ook ga ik nog een merkonderzoek doen voor school. Mijn opdrachtgever(s) hiervoor zullen LINQ en Powerplay People zijn. Ik ben blij dat ik op deze manier in contact kan blijven met mijn collega’s op kantoor.

Ik heb ontzettend veel meegemaakt tijdens mijn stage, zoals de fusie met Powerplay People en daardoor dus ook de verhuizing. Voor mij was het soms even schakelen, maar door deze fusie heb ik veel kunnen leren van beide bedrijven.

Tijdens mijn stage heb ik mijzelf op veel gebieden ontwikkeld. Een van die ontwikkelingen is bijvoorbeeld dat ik heb leren omgaan met een kantoorbaan. Van tevoren wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik dacht alleen maar, ik hoop dat ik er veel leer en ik zie wel hoe het loopt. In het begin, moet ik eerlijk zeggen, vond ik het best zwaar. Ik vond het maar lange dagen en ik moest daar erg aan wennen. In mijn laatste weken, gingen mijn dagen zo snel voorbij, dat ik ze bijna te kort vond.

Dat ik veel verantwoordelijkheid zou krijgen was niets gelogen. Zoals jullie weten heb ik tijdens mijn stage de Instagram-pagina beheerd. In het begin dacht ik: “oooh, dat is makkelijk, gewoon wat leuke foto’s plaatsen en klaar.” Echter bleek dat er meer bij kwam kijken dan verwacht. Je moet over van alles nadenken, waardoor je via een hele andere methode gaat werken.

Ook heb ik een onderzoek gedaan. Ik moest voor school mijn competenties behalen, daarvan moet ik mijn verslag nog inleveren. Op school had ik vaker onderzoeken gedaan, maar wat kleinschaliger onderzoek of gezamenlijk met een projectgroep. Ik dacht dat ik zo’n ‘onderzoekje’ wel even in mijn eentje kon maken in 10 weken. Gelukkig is dat ook gelukt, maar het was wel pittig. Uiteindelijk heb ik een heel bruikbaar en interessant onderzoek gemaakt voor LINQ en Powerplay People over sociale media pagina’s.

Uiteindelijk kan ik terug kijken op een leuke en leerzame tijd. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om stage te lopen bij LINQ en Powerplay People. Ik heb het erg naar mijn zin gehad en ik zal ook nog vaker op kantoor langs komen.

Ghislaine

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *