LINQ & GRONINGEN

Al nu ruim een half jaar ben ik werkzaam als LINQer in de mooiste stad van het Hoge Noorden, namelijk in Groningen!

De afgelopen maanden waren een drukke en chaotische periode, volgestopt met tentamens, opdrachten, you name it. En natuurlijk tussendoor zoveel mogelijk voor LINQ proberen te doen. Ik heb veel geleerd de laatste tijd over hoe ik dingen het best aan kan pakken. Zo is mijn netwerk vooral in Groningen zelf, en aangezien het vanaf hier een halve wereldreis is naar de Randstad, is het soms moeilijk om mensen te enthousiasmeren om toch voor een dagje op en neer te gaan. Ik zie vooral dat studenten uit Groningen het fijn vinden om dan meerdere dagen achter elkaar te kunnen werken, zodat die oh-zo-fijne reis met de NS een beetje verspreid kan worden.

Voor bijvoorbeeld de Huishoudbeurs werd ik dan ook overspoeld met mailtjes & appjes of ik nog werk voor mensen had. Ook merk ik duidelijk dat het volgende gezegde weer opgaat: ‘Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!’. Zodra mensen iets samen met een vriend(in) kunnen doen, lijkt de drempel om een stuk te moeten reizen al veel lager.

Daarnaast groeit mijn poule in Amsterdam en omstreken ook steeds meer, en voor hen is even ’s middags een paar uurtjes werken een stuk makkelijker te realiseren. En dat is voor mij natuurlijk alleen maar heel fijn!

Hoewel ik sinds ik bij LINQ ben begonnen al veel heb geleerd, merk ik ook dat er nog wel dingen beter kunnen. Zo kan ik soms mijn poule wat actiever binnenstebuiten keren, want je weet maar nooit: misschien is de zoon van de buurman van jouw tante perfect geknipt voor die ene fantastische bijbaan! Dus dat is zeker iets waar ik meer aandacht aan ga besteden. Ik heb in ieder geval ontzettend veel zin om voor LINQ aan de slag te blijven gaan en er voor te zorgen steeds meer studenten in mijn poule te krijgen!

Carlijn

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *