LINQER JONNE VERTELT OVER HAAR EXCHANGE

En dan zit je ineens weer achter je bureautje in Amsterdam na een lange maar leuke werkdag bij RAI Amsterdam. Nog geen 3 weken geleden ben ik terug gekomen van mijn exchange in Canada. Het waren 4 heerlijke maanden om niet te vergeten. Eigenlijk was ik in een soort van geweldige rollercoaster beland. Desondanks geeft het mij juist ook weer heel veel energie om te beginnen in Amsterdam.

4 maanden lang was Canada, Fredericton, New Brunswick mijn thuis. Ik heb gemerkt hoe snel je vrienden kan maken en dingen kan organiseren op een plek waar je eigenlijk eerst niemand kent. Een tip voor iedereen die naar Canada gaat: stel jezelf open en wees enthousiast, want dat helpt enorm om nieuwe mensen te ontmoeten. Overigens was ik in Canada om te studeren, maar door goed te plannen kon ik nog genoeg leuke dingen doen naast het studeren. Uiteindelijk heb ik niet alleen super veel mensen leren kennen en gave dingen meegemaakt, maar ook heb ik al mijn vakken gehaald.

Gelukkig heb ik even de tijd om weer te acclimatiseren in Amsterdam, want ik ben namelijk nog lekker een maandje vrij. Na alle drukte met Kerst en Oud & Nieuw ben ik weer aan de slag gegaan als LINQER. Bovendien vind ik het ook erg leuk om zelf diensten te doen voor LINQ. Gisteren heb ik bijvoorbeeld gewerkt bij de Horecava bij RAI Amsterdam, een super leuke ervaring. Wat ik zo leuk vind aan LINQ is dat je lekker afwisselend werk kan doen. Zo was ik dus gisteren als gastvrouw aan de slag en ga ik vandaag notuleren. Lekker divers dus :)
Doordat ik zelf ook bij de meeste klussen aan de slag ben geweest, merk ik dat ik op deze manier mijn studenten beter kan enthousiasmeren en helpen.

Na deze maand ga ik beginnen met het afronden van mijn studie bestuurs- en organisatiewetenschappen, zodat ik die deze zomer in the pocket heb. Na mijn bachelor wil ik beginnen aan een master. Tot op heden ben ik mij nog aan het oriënteren, maar mijn voorkeur ligt, door mijn exchange, bij een Engelstalige master. Naast mijn studie blijf ik natuurlijk ook gewoon werken als LINQER en ik ben benieuwd wat voor diensten komend jaar weer te doen zijn!

jonne 1

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *