NETWERKEN VOLGENS WIETSKE

Wat zijn we er toch dol op, een avondje met vrienden, een film op de bank of een borrel in de kroeg. Waar je misschien niet over nadacht, is dat dit een overeenkomst heeft; netwerken it is! Je netwerk is overal en dat is maar goed ook.

Via mijn netwerk ben ik maar mooi bij LINQ terecht gekomen, en nu zet ik ook zelf mijn eigen netwerk in. Bij LINQ vergroot dit netwerk zich met de minuut. Wat is het toch een heerlijk begrip. Mijn grote vriend Dikke van Dale vertelde mij dat dit inhoudt: zijn best doen zoveel mogelijk invloedrijke mensen te leren kennen. En geloof het of niet, zelfs de mensen op de borrel, je studiematen of je buurmeisje kan opeens onder de categorie ‘invloedrijke mensen’ vallen!

Tegenwoordig is je LinkedIn je visitekaartje. Hoe lekker anoniem je ook kan rondsnuffelen op Facebook, zo zichtbaar ben je op LinkedIn. Overal kan je worden gespot, het is niet raar om mensen toe te voegen die je niet zo goed kent en in plaats van je bikinifoto op Facebook sta je hier toch wel echt heel zakelijk te shinen op je profielfoto.

Voor mensen van onze leeftijd (a.k.a. studenten) is het vaak een grote stap om een LinkedIn profiel aan te maken. Misschien omdat we dan het idee krijgen dat we volwassen (moeten) worden? Toch kan je er beter vandaag nog mee beginnen dan morgen, want voor je het weet mis je een paar toppers voor je netwerk! Gewoon je lekker zakelijk voordoen, onwijs enthousiast reageren op alle recruitment berichten die je ontvangt en je netwerk op een slimme manier gebruiken. Je weet maar nooit hoe handig de buurman van je oudoom opeens kan zijn!

wietske-site

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *