NIEUW GRONINGS TALENT CARLIJN STELT ZICH VOOR

Ook hier in het hoge Noorden is de tentamenperiode zeker in volle gang. Leerstof van 7 weken proberen in één dag in je hoofd te stampen, de koffie-inname wordt ongeveer vertienvoudigd en de korte pauzemomentjes op de gang mogen altijd wel nét iets langer duren. Jup, het is altijd een feestje! Deze blog schrijf ik dan ook ’s avonds laat, met het fijne vooruitzicht dat de wekker morgen om half 8 alweer afgaat.

Op dit moment zit ik in het tweede jaar van mijn studie Psychologie. Soms veel werk, maar ik ben er helemaal op mijn plek en vind het ontzettend leuk om te doen. Welke kant het later op moet gaan, ben ik nog niet helemaal over uit, maar hé, gelukkig heb ik nog wat jaartjes! Naast mijn studie ben ik lid van Vindicat, waar ik het ook hartstikke naar mijn zin heb met mijn jaarclub en huis. Via mijn huisgenootje Annefleur ben ik zelfs bij LINQ terecht gekomen! Zij was LINQER en ging daarmee stoppen. Toen ik dit hoorde, leek het mij helemaal geen slecht plan om het deels van haar over te nemen. Dus inderdaad, ik ging (oké, met een beetje trillende handjes) naar Amsterdam toe voor een gesprek op kantoor. Gelukkig verliep dit allemaal heel goed en voordat ik het wist had ik een nieuw bijbaantje!

In het begin moest ik nog wel even uitvogelen hoe het allemaal precies werkt. Wie kan wanneer werken, waar haal je nieuwe studenten vandaan, hoe maak je mensen zo enthousiast mogelijk? Dat zijn zeker dingen waar ik soms tegenaan liep. En wat was ik blij en trots toen ik mijn allereerste dienst ooit had opgevuld! Langzaam maar zeker gaat het steeds wat beter met het vullen van diensten, maar er is altijd nog genoeg ruimte voor verbetering. LINQER zijn vind ik in ieder geval heel leuk en ik heb ontzettend veel zin in om de komende tijd voor LINQ aan de slag te gaan!

foto-carlijn-intro-blog

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *