ONZE UTRECHTSE AANWINST ROSE STELT ZICH VOOR

Als nieuwe aanwinst van LINQ is het tijd om mij even voor te stellen aan jullie. Ik ben Rose. Niet Roos of Rosé, maar gewoon Rose.

Ik ben geboren op 13 december 1993 in Hilversum. Mijn hele jeugd heb ik daar met plezier gewoond maar na de middelbare school was het tijd voor iets anders. Met de hockeystick in m’n hand en twee koffers vol ben ik vertrokken naar Valencia. Wat doen? Spaans leren en hockeyen voor een half jaar. Na de tijd van mijn leven te hebben gehad was het moment daar om aan het studentenleven in Utrecht te beginnen.

In eerste instantie begonnen met Bestuurs- & Organisatiewetenschappen maar in mijn tweede jaar overgestapt naar een andere studie. Op dit moment zit ik alweer in mijn laatste jaar van de versnelde route Human Resource Management. Dit betekent dat ik (als het goed is) in juli 2017 mijn diploma in ontvangst mag nemen. Naast studeren ben ik direct in mijn eerste jaar lid geworden bij C.S. Veritas, ben ik in het leukste huis van Utrecht komen te wonen en dus helemaal gesetteld.

Het afgelopen half jaar heb ik stage gelopen bij Heineken. Na deze waanzinnige ervaring is het besef gekomen dat het tijd werd voor een studie gerelateerde bijbaan, iets met recruitment leek me wel wat. LINQ kwam op mijn pad en met trots mag ik mijzelf nu voor (bijna) een maand LINQER noemen.

Leerzaam is het zeker. Hoe vind je nou geschikte kandidaten voor je studentenpoule? Hoe motiveer je studenten om te gaan werken? Ik ben erachter gekomen dat het belangrijk is om je eigen enthousiasme over te dragen op de studenten, om hen ook te enthousiasmeren. Volgens mij zit ik op de goeie weg, maar er is zeker ruimte voor verbetering!

De afgelopen maand ben ik voornamelijk bezig geweest met het plannen & organiseren van mijn studentenpoule. Langzaam maar zeker groeit die, maarrrrrr mijn poule is nooit vol! Dus pak je kans en meld je aan via rose.van.rooijen@linqstudent.nl en wie weet mag ik jou binnenkort wel blij maken met een super leuke bijbaan!

rose-van-rooijen

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *