SOPHIE VERTELT HOE ZIJ WERK EN STUDIE SUCCESVOL COMBINEERT

Jeetje, om maar meteen met de deur in huis te vallen. De tentamenstress is toegeslagen; waardoor mijn blog deze week even tussen neus en lippen door geschreven moest worden. Aangezien ik elke dag van 9.00 tot 20.00 uur in de UB te vinden was, zag ik dit ook maar als een goede study break. Een leven naast het studeren heb ik dus momenteel niet echt.

Na deze best wel geeky introductie, met mijn “geen leven naast studeren”, zal ik maar meteen bekennen dat deze nerd ook nog eens twee studies tegelijk volgt. Vorig jaar heb ik mijn propedeuse gehaald voor de studie Bestuurs- en Organisatiewetenschap en dit jaar besloot ik ook nog te beginnen aan de studie Psychologie. Heel leuk en interessant allemaal, maar dat heeft dan ook zeker deze levenloze weken in de bieb als gevolg. Verder gaat alles goed met mij en leef ik op flesjes water, rijstwafels en een hoop crackers. Top dus!

Naast de tentamenstof van deze twee studies houd ik mij ook graag bezig met LINQ. Even checken of er nog diensten openstaan en gauw wat studenten benaderen vanachter mijn laptopje. Wanneer je net lekker aan het studeren bent en je krijgt een whatsappje of belletje van een student, kan het soms wat afleiden. Aan de andere kant houdt het mij juist wel alert en scherp! En bovendien heb ik weer een mooi SOG-momentje én een leuke pauze door een student in te plannen.

Met name mijn studie Bestuurs-en Organisatiewetenschap past goed bij LINQ; het organiseren en inplannen van mensen is dan ook iets wat ik erg leuk vind om te doen. Wie weet kan ik mijn psychologische kennis binnenkort ook inzetten bij dit werk. Eerst maar even die eerste twee tentamens halen….

Ik vind het heerlijk dat ik kan LINQ’en vanuit de UB, mijn bed, de bank of de trein. Dit maakt namelijk dat ik het zo goed kan combineren met mijn studie en studentenleven. Want al zou je het niet denken bij het lezen van deze blog, heb ik ook dat laatste nog..

Ik duik nu mijn boeken weer in en moet bekennen dat ik niet kan wachten totdat het vrijdag is en het weer even lekker een tijdje duurt voordat de volgende tentamenperiode van het jaar aanbreekt…

sophie-26-oktober

Be Sociable, Share!
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie door LINQ . Bookmark de permalink .

Over LINQ

LINQ bestaat uit twee labels: LINQ STUDENT en LINQ TALENT. LINQ STUDENT helpt studenten vanaf de eerste studiedag aan leuke bijbanen. LINQ TALENT staat daarna klaar om de carrière van (bijna) afgestudeerde talenten in een stroomversnelling te helpen. Van stage tot studie gerelateerde projecten. Van startersbaan tot traineeship. LINQ gelooft dat de kwaliteit van mensen ertoe doet. Dat doen we anders dan andere bureaus. Via LINQ krijgen onze klanten toegang tot een gigantisch maar persoonlijk netwerk van hoogopgeleide, ambitieuze studenten en afgestudeerde talenten. Het hart van ons concept is dan ook gebaseerd op een simpel idee: goede mensen kennen goede mensen. Onze ambassadeurs, LINQERS, zijn de ‘Connectors’ die exact weten welke hbo- of wo-student en welk afgestudeerd talent binnen hun persoonlijke netwerk de ambities van onze klant kan waarmaken. In alle grote studentensteden scouten onze LINQERS dagelijks de beste mensen binnen hun studie-, sport- of studentenvereniging. LINQ werkt landelijk en heeft haar kantoor op de Keizersgracht in Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *